Lotus Maylea

Welkom op Lotus Maylea, mijn persoonlijke website waar ik mijn passie; tekenen en schilderen en mijn interesses en ervaringen in spiritualiteit deel.
Misschien ken je mij al als je kijkt bij wie ik ben want ik heb jarenlang mijn spirituele interesses gedeeld op mijn website: Nirvana-Spiritueel en mijn kunstwerkjes op Zielskunst. 

Eerlijk gezegd gaven die twee sites me geen voldoening meer en begon het te kriebelen om iets nieuws te maken. Daardoor heb ik  besloten om die twee site's op te heffen en er één van te maken met een geheel nieuwe uitstraling en een nieuwe naam: 
Lotus Maylea.

Hoe ik aan de naam kom.
Lotus omdat ik de Lotusbloem de mooiste bloem vind die er is. Met haar voeten in de modder zoekt de stengel van de plant een weg naar boven om in het licht blaadje voor blaadje haar knop te openen tot een weelderige bloem.
Maylea is een naam die ik een keer tegenkwam op het internet en die mij aanspreekt. De betekenis van de naam is: Wilde bloem. Deze twee namen heb ik samengevoegd tot de naam van mijn website.

Ik wens je veel lees en kijkplezier en laat eens iets van je horen via contact of het gastenboekSpiritualiteit

Wat betekent spiritualiteit voor mij: Spiritualiteit betekent voor mij ZIJN.
Voor mij is spiritualiteit het bewust worden van alles om me heen en dat ik uit meer besta dan alleen een lichaam. Spiritualiteit is luisteren naar mijn gevoel, mijn intuïtie. Spiritualiteit is voor mij ook het leven zelf.Het proberen te accepteren zoals het gaat, dat alles mag zijn zoals het is en proberen niet te lang stil te blijven staan bij vervelende situaties maar ook leren loslaten wat soms erg moeilijk kan zijn. Genieten van de fijne dingen, mezelf niet alleen met aardse zaken bezig houden maar ook met dat wat meer is tussen hemel en aarde waar ik van overtuigd ben dat het er is.
Spiritualiteit is voor mij vooral de natuur, het aanraken van een boom, ik vind dat heerlijk, het mos,het opsnuiven van de lucht, luisteren naar de vogels: het beleven van de natuur.
Gewoon het leven en beleven van alles, het mogen leren, voelen en ervaren en nog steeds groeien. 

*De spirituele onderwerpen vind je in het menu bovenaan 

*De kunstwerken vind je in het menu aan de rechterkant.Laat me groeien
Laat me bloeien
Laat me leren
Laat me ontdekken
Laat me zijn
in al mijn eenvoud
aanwezig in het NU.


Genietend van iedere bloem
vogeltje en zonnestraal.
Van de sterren en de maan,
het aanraken van een boom.
Contact met zijn energie.
Dat is wie ik ben
en wie ik altijd mag zijn.

©Maria

(Kijk voor meer van mijn gedichten op Gedachtendroom )

TIP
Neem ook eens een kijkje op mijn andere sites:
Hartegroet (weblog met persoonlijke en informatieve blogs)
Gedachtendroom ( Mijn gedichtensite)

Ik ben ook te vinden op social-media via de knoppen rechts op deze pagina. Mocht je me willen volgen dan ben je van harte welkom.

Maak een Gratis Website met JouwWeb