Lotus Maylea

Welkom op Lotus Maylea, mijn persoonlijke website waar ik mijn passie; tekenen en schilderen en mijn interesses en ervaringen in spiritualiteit deel.
Misschien ken je mij al als je kijkt bij wie ik ben want ik heb jarenlang mijn spirituele interesses gedeeld op mijn website: Nirvana-Spiritueel en mijn kunstwerkjes op Zielskunst. 

Eerlijk gezegd gaven die twee sites me geen voldoening meer en begon het te kriebelen om iets nieuws te maken. Daardoor heb ik  besloten om die twee site's op te heffen en er één van te maken met een geheel nieuwe uitstraling en een nieuwe naam: 
Lotus Maylea.

Hoe ik aan de naam kom.
Lotus omdat ik de Lotusbloem de mooiste bloem vind die er is. Met haar voeten in de modder zoekt de stengel van de plant een weg naar boven om in het licht blaadje voor blaadje haar knop te openen tot een weelderige bloem.
Maylea is een naam die ik een keer tegenkwam op het internet en die mij aanspreekt. De betekenis van de naam is: Wilde bloem. Deze twee namen heb ik samengevoegd tot de naam van mijn website.

Ik wens je veel lees en kijkplezier en laat eens iets van je horen via contact

Ik ben ook te vinden op social-media via de knoppen onderaan de pagina. Mocht je me willen volgen dan ben je van harte welkom.

TIP
Neem ook eens een kijkje op mijn andere sites:
Hartegroet (weblog met persoonlijke en informatieve blogs)
Gedachtendroom ( Mijn gedichtensite)