Home » Energiekaartjes

Energiekaartjes

Ik maak kleine energiekaartjes met bijenwas.
Jij kunt ook in het bezit komen van zo’n -persoonlijk- door mij gemaakt kaartje. Ik maak voor iedereen een nieuw kaartje en het is daarom uniek. De kaartjes worden door mij voorzien van een roomkleurig passe-partout en de afmeting is 10/15 cm. Ik geef het kaartje positieve energie mee tijdens het maken.

Suggestie’s van gebruik

*Je kunt het kaartje in een lijstje doen en aan de muur hangen of in een ruimte zetten waar je veel bent bv. in de huiskamer of een werkkamer op je bureau.

*Voor een goede nachtrust kun je het bv.op je nachtkastje zetten of onder je kussen leggen.

De energiekaartjes zijn 10 euro incl. verzendkosten.

Verzendingen kunnen helaas alleen binnen Nederland plaatsvinden.

 

Enkele voorbeelden die ik al ooit eerder gemaakt heb zie je onderaan deze bladzijde..
Stuur me een mailtje via contact 

Enkele reactie's
-"Wat ik zeker weet is dat ik nu een goede nachtrust heb, zo goed dat ik mij vrijdag heb verslapen ( dit is mij nog nooit overkomen)".
-"Bedankt voor die mooie kaart.Het past precies bij mij en ik ben er van overtuigd dat het zal helpen."
-"Bedankt voor je mooie energiekaartje, ik heb hem ingelijst en in de kamer gezet."
-"Je kaartje heb ik gekregen,vind 'm heel mooi,ik zie een vrouw staan,en vleugels van een engel. Het voelt erg goed,de kleur paars is mijn kleur,amathyst is mijn steen,ik ben er heel blij mee. Ik hou 'm dicht bij me, dankjewel."
-"Ik heb je kaartje ontvangen en ik vind het een heel mooi kaartje. Toen ik het beet pakte voelde ik de enorme energie, werd er helemaal blij van."
-"Ik wil toch nog even laten weten hoe het mij vergaat. Ik weet niet of het aan het kaartje ligt maar vanaf ik het kaartje 's nachts voor het naar bed gaan op mijn nachtkastje leg, verslaap ik me, Ik slaap zo lekker, ik heb in geen tijden zo lekker geslapen. Zal het aan het kaartje liggen? Ik denk het wel "
-"ik wil je even laten weten dat ik veel baat heb bij het energiekaartje.ik heb hem dus onder mijn kussen liggen,en slaap nu veel beter."
- "Ik wil je nog even bedanken voor het mooie energie kaartje. Het staat op het nachtkastje en ik slaap 5 van de 7 nachten beter.Zelfs mijn man slaapt er beter en vaster van. Ik ga er vanuit dat het door het energiekaartje komt."

Kijk ook eens bij de wenskaartenMaak een Gratis Website met JouwWeb